Slide Goedkoopste brommerverzekering afsluiten >> Goedkoopste-brommerverzekering.nl
>> Sinds 2008 actief
>> Meerdere verzekeraars vergelijken
>> Gratis polisapp/ map
>> Exclusieve kortingen
>> Snel een polis in huis!
Brommerverzekering berekenen
>> Goedkoopste-brommerverzekering.nl
>> Sinds 2008 actief
>> Meerdere verzekeraars vergelijken
>> Gratis polisapp/ map
>> Exclusieve kortingen
>> Snel een polis in huis!
Brommerverzekering berekenen

Brommerverzekering La Souris

De La Souris brommer is een zeer gewild brommermerk. LA Souris heeft o.a. de volgende populaire modellen gemaakt:

 • La Souris City
 • LA Souris Designo
 • LA SOuris E-sourini

Omdat je een trotse bezitter bent van een mooie LA souris brommer is het natuurlijk belangrijk om een goede verzekering af te sluiten. Hier kun je direct de goedkoopste brommerverzekering voor je La Souris vergelijken en afsluiten.

Uiteraard kun je op onze website kiezen uit verschillende dekkingen en soorten voor je brommerverzekering.

Heb je vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA+Diefstal WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal, of poging hiertoe?
Storm
Brand, ontploffing?
Vandalisme
Botsen/ slippen/ vallen
Art-slot klasse 3/4 verplicht? Nee Ja, zie polisvoorwaarden Ja, zie polisvoorwaarden Ja, zie polisvoorwaarden

Bij een WA dekking kan er sprake zijn van een eigen risico bij een andere bestuurder dan is opgegeven dit wordt ook wel jeugd eigen risico genoemd. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden.

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice verzekering:
Deze verzekering voorziet in rechtshulp voor het verhalen van een schade op de tegenpartij.

Brommerverzekering Piaggio

De piaggio brommer is een zeer gewild brommermerk. Piaggio heeft o.a. de volgende populaire modellen gemaakt:

 • Piaggio Zip
 • Piaggio Fly
 • Piaggio scooter

Omdat je een trotse bezitter bent van een mooie piaggio brommer is het natuurlijk belangrijk om een goede verzekering af te sluiten. Hier kun je direct de goedkoopste brommerverzekering voor je Piaggio vergelijken en afsluiten.

Uiteraard kun je op onze website kiezen uit verschillende dekkingen en soorten voor je brommerverzekering.

Bijvoorbeeld:

Hoe werkt het afsluiten van een brommerverzekering?

 • Bereken de premie door de gegevens in te toetsen
 • Vergelijk dekkingen en voorwaarden
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de gewenste verzekering aan
 • Na aanvragen volgt er een bevestiging per mail
 • Is de verzekering geaccepteerd dan volgt de polis en groene kaart

Populaire merken

Brommerverzekeringen afsluiten

Mathe kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U een vergelijking maken op polisvoorwaarden en eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl