Slide Goedkoopste brommerverzekering Binnen 3 minuten afsluiten/ regelen Vanaf € 0,95 per maand. Brommerverzekering vergelijken

Goedkoopste-brommerverzekering.nl | Over ons

Sinds 2008 bieden wij via goedkoopste-brommerverzekering.nl online brommerverzekeringen aan. Bij ons kun je direct verzekeringenvergelijken en afsluiten met korting. Als onderdeel van premie-vergelijken.nl hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verzekeren van brommers, inmiddels hebben meer dan 500.000 mensen een vergelijking gemaakt voor hun brommerverzekering.

Wij zijn aangesloten bij KIFID en AFM

Via onze hoofdorganisatie zijn wij aangesloten bij KIFID en beschikken wij over de vergunningen om te bemiddelen en adviseren van de AFM.

Adresgegevens:

Postbus 61,
4760 AB Zevenbergen

info@premie-vergelijken.nl
Tel: 0168-407320
Telefonische bereikbaar: MA t/m VR van 08:30 tot 17:00
En op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Stel een vraag:

Stel een vraag aan de medewerkers van goedkoopste-brommerverzekering.nl. Wij proberen binnen 1 werkdag je vraag te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brommerverzekering berekenen

Sinds 2008 actief


Kies ook voor een voordelige brommerverzekering Inmiddels hebben wij duizenden consumenten helpen besparen, Bereken en vergelijk onderstaand je premie voor je brommerverzekering.

  • Premiebesparing tot honderden euro's
  • 24 uur per dag brommerverzekering afsluiten
  • Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar
  • Ook voor vragen wijzigingen of bij schade
 

Goedkope brommerverzekering berekenen

De voordelen
Snel, voordelig en goedkoop brommer verzekeren
 

Populaire merken

Brommerverzekeringen afsluiten

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U een vergelijking maken op polisvoorwaarden en eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Verschillende verzekeraars en dekkingen
Kies jouw brommerverzekering


Door onze onafhankelijkheid kan je kiezen uit verschillende brommerverzekeringen vanaf € 0,95 per maand.